donderdag 22 november 2012

Liebster blog award

 
 
Liebster blog is  Duits voor "favoriete blog".
Ik ben vereerd dat Annemieke mij genomineerd heeft voor de  Liebster award!.
 

Heel lief dat je aan me dacht, Maar tevens wil ik zeggen dat ik liever geen verdere awards ontvang, hoe lief het ook bedoelt is. Ik voel me daar wat ongemakkelijk bij en het schept verplichtingen. Het werkt een beetje als een kettingbrief en ik wil een ander niet opzadelen met de verplichting het weer door te sturen. Op een gegeven moment weet je niet meer wie al wel of niet een award heeft gekregen. De eerste 2 vragen zal ik beantwoorden want die zijn wel leuk. Maar daar laat ik het bij. Ik hoop dat je daar begrip voor hebt.

 
Dit zijn de regels:

1. Vertel 11 dingen over jezelf
2. Beantwoord de 11 vragen, die aan je gesteld worden
3. Maak 11 nieuwe vragen.
4. Kies 11 bloggers met minder dan 200 volgers en stuur hen dit Award
5. Laat het hen weten

6. Bedank de persoon, van wij jij de nominatie kreeg.
 
 


 Elf dingen over mezelf: 


Christen, Geliefd, Verstrooid, Bevrijd, Boeken, Gezin, Natuur, Piekeraar, Bananensoes, Montignac, Flylady
Elf vragen:
1. Wat is voor jou het leukste moment van de dag?

's Morgens met de hond lopen en de zon zien opkomen. Eerst een stukje met de kinderen oplopen en hun verhalen aanhoren en dan de natuur in genieten en praten met God.  

2. Als je hond wilde, welke zou je kiezen?

Een Border Collie (soort herdershond). Slim en trouw. Een vriend door dik en dun. We hebben vroeger zo'n hond gehad en dat was een heel gehoorzaam en lief dier die bij alles op je let.


3. Favoriete kleur?

Lila. Vanaf mijn kindertijd is lila mijn favoriete kleur. Ik weet niet waarom.4. Hoe lang blog je al en hoe kwam je ertoe om het te doen?
Ik blog nu ruim een jaar. Ik blogde al bij weblog maar door de verhuizing van die site ging veel van mijn site verloren. Blogger is internationaal en betrouwbaarder, hoop ik. Ik vind het leuk om mooie dingen die ik tegenkom te delen. Deze blog is gekoppeld aan hyves en facebook.


5. Wat is je mooiste jeugdherinnering?

Veel mooie momenten. Veel buiten spelen. Beestjes zoeken, boompje klimmen, hooi en bladerbulten maken en daar in duiken. Vakantie naar Denemarken.


6. Waar zou je heen willen als geld geen rol speelde?

Weet ik niet. Ik zou wel weer eens in Ghana en Suriname willen kijken hoe het daar nu is. De mensen ontmoeten die ik toen heb leren kennen. O ja ik zou de bergen wel eens willen zien. Ik ben al op veel plaatsen geweest maar ik heb nog nooit echte bergen gezien.


7. Aan welke historische persoon zou je iets willen vragen?

Corrie ten Boom. Hoe ze ondanks alle verschrikkingen in het concentratiekamp toch God heeft vastgehouden en na de oorlog naar Duitsland is vertrokken om de mensen van Gods liefde te vertellen. Haar praktisch en soms kinderlijk geloof zijn een inspiratie voor mij.

8. Iets leuks, dat bijna niemand van je weet?

Dat ik het heel leuk vind om te schilderen en dat het me ook wel goed af gaat maar dat ik er gewoon te weinig tijd voor heb om er iets mee te doen. 
 
 
 9. Bakje ijs of warme snack?

Allebei, mag dat ook. Maar een bakje vanille ijs met warme chocoladesaus is wel heeeeel erg lekker.

10. Waar zou je graag een blog over lezen?

Verhalen van andere moeders over opvoeden, huishouden en handige tips die je daarbij kunnen helpen. Hoe je met weinig geld toch leuke dingen kan doen. Leuke knutsels.


11. Hoe ziet je favoriete stoel eruit?
 
Een hangmat. 
 
 
 
 
 
 


 


1 opmerking:

  1. leuk plaatjes bedankt voor het delen van u award...groetjes uit arnhem

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...