maandag 5 januari 2015

Nieuwjaar 2015Een nieuw jaar. Vele mensen maken nieuwe beloften en markeren dit punt als een nieuw begin. Raar eigenlijk want de tijd die gaat gewoon maar door, of het nu 1 januari is of 1 augustus. Toch kijk je even terug. Er waren vrolijke en verdrietige momenten maar in alles mochten we ervaren dat onze Vader er bij was en is. Alles op deze wereld kent een begin en een einde. Je begint aan iets en je sluit het weer af. Vorig jaar heb ik geschreven dat ik minder wilde veroordelen en soms lukte dat wel en soms lukte dat niet. Een voornemen waar ik aan blijf werken. Dit jaar wil ik meer genieten van datgene wat God geeft en dankbaar zijn. Hij geeft ons zoveel beloften in Zijn Woord.

Gods plan met ons staat vast. Hij wil ons een hoopvolle toekomst geven staat er in Jeremia 29. Hij zal ons niet begeven en ons niet verlaten. God is met ons alle dagen van ons leven. We zijn nooit alleen. Wat een heerlijke beloften om het nieuwe jaar mee in te gaan. We weten niet wat er gaat gebeuren. We kunnen nog geen seconde vooruit zien. Maar God zegt tegen ons wees niet bang! Ik ben met je. 

Iedereen wens ik een heel gezegend nieuw jaar dat je Gods liefdevolle nabijheid mag ervaren en dat je dankbaar Zijn liefde mag aanvaarden.2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...