zaterdag 24 januari 2015

Werkelijke vrede, vreugde en vrijheid is in Christus


 
 
 
De wereld zoekt naar tijdelijk vermaak. Vermaak om de innerlijke leegte te vullen. Op zoek naar geluk in allerlei dingen. Maar pas als je tevreden kan zijn met dat wat je al bezit ben je echt gelukkig.
Wat een geluk heb je als je mag weten dat je het eigendom bent van Christus. Dan is elke dag bijzonder, wat er ook gebeurd, want Hij is erbij en laat je niet los. Zijn liefde is voor eeuwig.
 
 
 

 
God geeft ons elke dag maar één dag. Een dag om te wandelen met Hem. Elke dag is bijzonder en elke dag mogen we ons vertrouwen stellen op Hem. In moeilijke en fijne momenten zal Hij ons niet begeven en verlaten. Maak je niet bezorgd voor morgen want elke dag heeft genoeg aan zijn eigen zorgen. Ook Jezus raad ons aan om in het Heden te leven. En dat geeft een geweldige vrijheid. Al de hele week kom ik de tekst uit Johannes 8:36 tegen.
 
 
 

“Wanneer dan de Zoon u vrijgemaakt heeft, zult gij werkelijk vrij zijn”.
Johannes 8:36


 
 
 
Vrij van de zonde, vrij van veroordeling, vrij van de wet, vrij van onszelf en vrij van angst en zorg, vrij van onze leegte die Hij vult met Zijn volmaakte vrede en vreugde. Dit is een geweldige waarheid. Laat deze vrijheid niet roven door weer terug te keren naar leugens. God houdt niets voor je achter. Hij heeft je lief en Hij geeft je vandaag genoeg. 

 
“Opdat wij waarlijk vrij zouden zijn, heeft Christus ons vrijgemaakt.
Houdt dus stand en laat u niet weder een slavenjuk opleggen”
Galaten 5:1
 
 


2 opmerkingen:

  1. Yes! Mooi stukje! Ik wacht op Hem en geniet bij de dag.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi om te lezen. Die foto's zijn er ook geweldig bij. Ik vind vooral dat stukje onder het zwarte tekstplaatje heel leerzaam en het raakte me. Dank je wel er voor.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...