zondag 26 april 2015

Nieuw leven...


De lente alles komt tot leven. Ook mijn site heeft een kleine verandering ondergaan. Er staan geen kopjes meer van tienerdiensten, rock solid en familynights boven aan de pagina. De site werd er heel erg traag van. Voor de verschillende jeugddiensten is nu een andere blogspot in het leven geroepen.

Alles is nu te vinden op: www.fundamenten.blogspot.nl

Afgelopen week konden we heerlijk genieten van de zon. De lentekriebels beginnen langzaam te komen. Een merelpaartje heeft zijn toevlucht gevonden in een oud zwaluwnest in de nok van ons huis. Er worden hele plukken hooi en gras naar boven gesleept. Zelf ben ik bezig geweest met het klaarmaken van een groente tuintje. De AH groentetuintjes heb ik in bakken in de serre staan en de plantjes kunnen binnenkort naar buiten.


 
Henze heeft 15 m 3 hout op de kop kunnen tikken. De bomen achter ons huis werden gesnoeid en gerooid. Nu heeft hij het druk met zagen en kloven. Zo kunnen we er de volgende twee winters weer warm bijzitten. Maar daar wil ik nog niet aan denken. Laat mij maar lekker van het zonnetje genieten.
 
 
 
Elke ochtend komt de zon weer eerder op. Wat prachtige plaatjes oplevert.
  
De kikkers vormen weer paartjes. En zo komt alles weer tot leven.
 


1 opmerking:

  1. Fijn hè, nieuw leven. De foto met de zon tussen de bomen vin ik erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...