donderdag 6 augustus 2015

Vakantie rustEn daar gingen we dan. Even echt weg. Weg van de dagelijkse routine en mallemolen van het leven. We hadden een camping geboekt in Luxemburg. Lekker eenvoudig met de tent omdat dat vorig jaar zo goed was bevallen. Al zag ik wel een beetje op tegen de reis en alles wat er fout kon gaan kon ik me gelukkig steeds meer ontspannen.

En het was een fijne vakantie. We kregen op de camping een prachtig stil plekje toegewezen aan de rand met uitzicht op een heuvel.

Vlakbij alle voorzieningen. De kinderen konden zich heerlijk vermaken in het zwembad en wij konden lekker genieten van de boeken die we meegenomen hadden. En zo lees je in een paar dagen twee dikke romans uit.

Wat me opviel was dat elke avond de koeien die aan de andere kant van de heuvel graasden naar beneden kwamen en bijna naast de tent stonden te grazen. De volgende ochtend waren ze weer verdwenen. Vreemd en gezellig dat ze alleen 's avonds naar beneden kwamen. Via C-Cards krijg ik elke week een kaartje in de mailbox. Het knipoogje van God was het kaartje dat ik tijdens de vakantie kreeg.


Christelijke e-card Jesaja 63:14als aan het vee, dat afdaalt in de vallei, 
gaf de Geest des Heren hun rust.
Zo hebt Gij uw volk geleid 
om U een luisterrijke naam te maken.
Jesaja 63:14
Het was een fijne rustige vakantie waar we als gezin weer meer naar elkaar zijn toegegroeid. Luxemburg heeft zijn naam eer aangedaan. Allemaal stadjes met luxe burchten. Heerlijk gewandeld en uitstapjes gemaakt naar Duitsland en Frankrijk. Waarbij het uitstapje naar Frankrijk minder leuk was omdat we 3 uur vast kwamen te staan in een file van opstandige boeren. Toch nog even in Metz kunnen rondlopen. Zijn we toch een keer in Frankrijk geweest. 


Haha mama vind dit niet zo leuk, Brr de kabelbaan gaat wel erg hoog.

Ho maar, kom maar voorzichtig naar beneden. Pfff kinderen je kijkt even niet en dan...

rots met gezicht?

Toch nog in Frankrijk

En in Duitsland
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...