zondag 26 oktober 2014

Herftstwandeling


 
 
De Herfst is nu op z'n mooist dus moeten we nodig een wandeling maken. We besluiten naar het bos te gaan waar we als pasgetrouwd stel wel eens gingen wandelen met de hond. De jongens horen alle verhalen aan. Er moet een hek staan in het bos met de tekst. "Alles op Zijn tijd". Mijn man was in een moeilijke tijd dit hek tegengekomen en het had hem destijds erg bemoedigd. We wilden wel eens zien of dat hek er na 14 jaar nog zou staan.
 

Heerlijk om weer eens samen te wandelen. Ook de jongens genieten. Gelijk worden er stokken meegesleept, bladeren worden omhoog geschopt en bomen worden beklommen.

 
In het bos staan veel paddenstoelen. Een heleboel aardappelbolleten. Ronde zwammen waarin een grijze poeder zit. Trap je per ongeluk op zo'n bolletje dan verschijnt er een grijze rook. Dit hoef ik geen twee keer te zeggen en de jongens beginnen op wat bolletjes te trappen er ontstaat een grijze mist. Ho maar...

 
 We lopen maar weer door want paddenstoelen slopen is niet de bedoeling. Mooi al die verschillende bomen. Glad, ruw, rare vormen, wortels boven de grond. Alle bomen moeten beklommen worden.


We hebben heerlijk gewandeld maar het hek met de tekst: Alles op Zijn tijd is verdwenen. We hebben in ieder geval een heerlijke tijd gehad met elkaar.
 
 
 We zien onderweg nog de boom die mijn vader vroeger getekend heeft. Hij is enorm gegroeid.
 


2 opmerkingen:

  1. Al is het bord verdwenen, die waarheid geldt nog steeds. Mooie blog. En die boom met die tekening ernaast is heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's, zo kan je de wandeling blijven koesteren en herinneren.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...