donderdag 30 augustus 2012

Vakantie bijna voorbij :(

Hier in het noorden loopt de vakantie ook bijna ten einde. Maar het was een mooie vakantie vooral omdat de kinderen zich ook gewoon thuis goed hebben weten te vermaken.

Soms met zelfbedachte activiteiten. Zoals verkoop van getekende producten met zelfgemaakt geld, wat weer werd afgerekend met een getekende kassa. Was iets niet meer in voorraad dan snel tekenen en knippen en tada het was toch te koop. Niet genoeg geld dan teken, teken, teken, knip, knip knip en de getekende portomonee zat weer vol. Nog even een facelift... Wat een fantasie, geweldig.

Ook het weer zat mee. Vanaf de eerste week tot de laatste week bijna elke dag wel de zon gezien. De kinderen konden heerlijk buiten spelen. Omdat graan geoogst kon worden en hooi en stro van het land konden waren de kinderen veel in de weilanden. En daarna op de skelter en traptrekker nog even zelf  'oogsten'

De jongens hebben samen met papa ridder zwaarden, bijlen, stekelballen en bogen gemaakt en waren zo weer een week zoet met riddertje spelen.


zelfgemaakte wilgenhut
Ook al gaat het honderd keer mis gewoon uren doorgaan.


Naar het zwembad, badminton/voetballen en met de tent logeren in de tuin en lego was deze vakantie het leukst (naast de vakantie in Duitsland want dat was natuurlijk het allerleukst).


 
Ooooh wat geniet ik weer.Nog een paar dagen en dan begint de routine weer. De kinderen hebben er nog geen zin in. Maar het geeft ook weer een beetje rust en regelmaat. Nou, ja zo heeft alles weer zijn tijd. Zijn tijd.

2 opmerkingen:

  1. Oh wat heerlijk. Zo doen de jongens bij ons ook. Geweldig: fantasie.
    Ik verlang ook wel naar meer regelmaat... nog een paar dagen, dan begint de hogeschool ook eindelijk. De tijd van echte regelmaat is met grote kinderen echter voorgoed voorbij vrees ik...
    Geniet nog van jullie laatste dagen!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...