donderdag 12 april 2012

Boekenwinkeltje

Vanochtend weer in het boekenwinkeltje gestaan. Op donderdag zijn er meestal dozen uit te pakken met de nieuwste aanwinsten maar deze keer geen dozen met boeken. En ook helemaal geen klanten. Bah. Heb daarom maar alle boeken weer netjes in de schappen gezet. Het winkeltje ziet er weer pico bello uit.

De nieuwe boeken leggen we eerst altijd plat neer. Ik probeer altijd de titels zo neer te leggen dat ze een zinnetje vormen. Tja, je moet wat als je geen klandizie hebt. Het zinnetje is: Wie is God? Dagelijks dichtbij. Nooit meer saai. Liefde, De vader waar je naar verlangt. En zo heb ik meerdere zinnetjes gemaakt. Ook bij de cadeau boekjes.


Ben nu weer aan het lezen in het boek van Jack Cavanaugh, De Puriteinen. Het boek heb ik al eerder gelezen maar dat is bijna 15 jaar geleden. Ik weet dat ik het toen een heel mooi boek vond. Nodig tijd om het boek nog een keer te lezen. Het boek van Laura Frantz is inmiddels uit. Wel mooi maar een echte Roman met een romantisch einde. Een beetje te zoetsappig. Ik houdt meer van historische romans waar ook de rauwe werkelijkheid niet wordt verbloemd en hoe Gods liefde daar doorheen kan werken. Liefst waargebeurde verhalen. De Schuilplaats en de andere boeken van Corrie ten Boom zijn bij mij ook favoriet. Hebben jullie nog boekentips. Welk boek moet je echt gelezen hebben.

2 opmerkingen:

  1. nice post thanks for sharing...looking for to visit more...blessings

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, zo'n boekwinkeltje. Wel jammer dat er niemand kwam en ik moest echt even glimlachen toen je vertelde dat je de boeken zo neerlegt dat de titels een zin vormen.

    De puriteinen heb ik ook ooit gelezen. Heel mooi. Een boek dat erg veel indruk op me maakte vorige week is: Kameraad Zhang van Jan Vermeer.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...